ZBC FeM-poli

Koggelaan 17
8017 JN Zwolle
Tel. 038 – 460 70 74
Fax 038 – 460 70 96

Routebeschrijving

Bereikbaarheid met openbaar vervoer
De FeM-poli is gemakkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer door de ligging aan de zuidzijde van het NS station. Nadat u het station richting uitgang Zuidzijde hebt verlaten, straat oversteken (Hanzelaan) en naar het Lübeckplein lopen. Deze steekt u schuin rechts over naar de Koggelaan. Rechtsom de hoek bevindt zich de FeM-poli in gebouw Meander.

Komt u met eigen vervoer?
Vanaf de A28 afrit nr. 18 Ring Zwolle Zuid, bij de rotonde richting N 337 Zwolle Zuid, Almelo kiezen, dat is de IJsselallee. Borden richting Hanzeland, P+R volgen naar de Koggelaan. De FeM-poli bevindt zich op de begane grond links in gebouw Meander, net voordat u het grote Lübeckplein bereikt.

Volgt u de borden P+R vanaf de IJsselallee dan komt u in de parkeergarage onder het Lübeckplein het dichtst bij de FeM-poli terecht. De ingang van deze parkeergarage is via de Hanzelaan te bereiken. Het adres is Lübeckplein 2. U kunt er 7 dagen per week, 24 uur per dag parkeren (dagkaart kost ongeveer € 6,50). Via een trap of lift komt u uit op het Lubeckplein, u loopt richting Koggelaan, waarna u rechtsom de hoek van het gebouw Meander de FeM-poli bereikt.

Routebeschrijving

Parkeren
U kunt ook op het parkeerdek van het gebouw Pas de Deux terecht. Ook dit parkeerdek heeft de ingang via de Hanzelaan die vrijwel parallel loopt naast het spoor. Ook daar is het betaald parkeren.

Gehandicaptenparkeerplaats
Voor gehandicapten zijn er plaatsen aan de Hanzelaan. Zijn deze bezet, dan kunt u het beste (tegen betaling) parkeren in de Lübeckgarage aan de Hanzelaan (zie boven). U komt dan via de lift uit op het Lübeckplein dicht bij de ingang van de FeM-poli onderin gebouw Meander. Bij problemen kunt u het secretariaat bereiken via telefoon nr 038 – 4607074.