Contactgegevens/Bereikbaarheid

ZBC FeM-poli
Koggelaan 17
8017 JN Zwolle
Tel. 038 – 460 70 74
Fax 038 – 460 70 96

Bereikbaarheid

Routebeschrijving ZBC FeM-poli Zwolle
Koggelaan 17, 8017 JN Zwolle
Tel 038 – 4607074

Bereikbaarheid met openbaar vervoer

De FeM-poli is gemakkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer door de ligging aan de zuidzijde van het NS station. Nadat u het station richting uitgang Zuidzijde hebt verlaten, straat oversteken (Hanzelaan) en naar het Lübeckplein lopen. Deze steekt u schuin rechts over naar de Koggelaan. Rechtsom de hoek bevindt zich de FeM-poli in gebouw Meander.

Bereikbaarheid met eigen vervoer

Routebeschrijving
Vanaf de A28 afrit nr. 18 Ring Zwolle Zuid, bij de rotonde richting N 337 Zwolle Zuid, Almelo kiezen, dat is de IJsselallee. Daarna 2x bij stoplichten rechtdoor, over het spoor bij het 3e stoplicht links afslag Hanzeland, P+R, naar de Hanzeallee, vervolgens 2e straat rechts is de Koggelaan. De FeM-poli bevindt zich op de begane grond links in gebouw Meander, net voordat u het grote Lübeckplein bereikt.

Parkeren

Volgt u de borden P+R vanaf de IJsselallee dan komt u in de parkeergarage onder het Lübeckplein het dichtst bij de FeM-poli terecht. De ingang van deze parkeergarage is aan de Hanzelaan. Het adres is Lübeckplein 2. U kunt er 7 dagen per week, 24 uur per dag parkeren (dagkaart kost ongeveer €4,00). Via een trap of lift komt u uit op het Lubeckplein, u loopt richting Koggelaan, waarna u rechtsom de hoek van het gebouw Meander de FeM-poli bereikt.

Ook kunt u parkeren op het parkeerdek van het gebouw Pas de Deux. Ook dit parkeerdek heeft de ingang aan de Hanzelaan.
Iets verder weg, op ongeveer 5 minuten loopafstand, kunt u terecht op het parkeerterrein van het Hanzebad. Voor alle terreinen geldt betaald parkeren.

Gehandicaptenparkeerplaats

Voor gehandicapten zijn er plaatsen aan de Hanzelaan. Zijn deze bezet, dan kunt u het beste (tegen betaling) parkeren in de Lübeckgarage aan de Hanzelaan (zie boven). U komt dan via de lift uit op het Lübeckplein dicht bij de ingang van de FeM-poli in gebouw Meander. Bij problemen kunt u ons bereiken via telefoon nr 038 – 4607074.